Top 10 best uitbetalende gokkasten

top 10 gokkastSoftwareleveranciers van online gokkasten mogen helemaal zelf bepalen hoeveel geld hun gokkast uitbetaalt. Er zit dus een enorm verschil tussen softwareleveranciers, maar ook tussen de spellen zelf. Gokkasten met een jackpot betalen bijvoorbeeld minder vaak uit, dan zonder een jackpot. Het kan de moeite waard zijn om vooraf te weten wat de best uitbetalende gokkasten zijn. Je weet zo van te voren welke gokkasten de moeite waard zijn om een gokje op te wagen. Wij hebben een top 10 best uitbetalende gokkasten lijst samengesteld. In de lijst vind je waardevolle tips welke slots je de beste kans geven op een leuk geldbedrag.

10. When Pigs Fly

Een gokkast die alleen al gewoon grappig klinkt is When Pigs Fly. Een nieuwe release van NetEnt in het teken van bacon, varkens en vliegende varkens. De vliegende varkens kunnen flink wat geld opleveren. Ze zijn namelijk goed voor een RTP van 97%. Een hoog percentage voor een gokkast in het teken van vliegende varkens. De vliegende varkens kunnen je zelfs rijk gaan maken. Reden genoeg om er een gokje op te wagen in de hoop dat ze een leuk bedrag gaan opleveren. De vliegende varkens zijn goed voor een 10e plek in onze top met gokkasten met een hoog uitbetalingspercentage.

jack hammer9. Jack Hammer 2

Jack Hammer was al een interessante gokkast van NetEnt vanwege een RTP van 97%. Gokkasten met een uitbetalingspercentage van 97% zijn eigenlijk al de moeite waard. Het vervolg op de strip/gokkast doet er nog een klein schepje bovenop. Jack Hammer 2 weet spelers te verrassen met een uitbetalingspercentage van 97,1%. Het spel is vrijwel identiek aan het eerste deel. Het enige verschil is dat Jack Hammer een nieuw avontuur beleeft en je nog iets meer kansen krijgt om te winnen. Dit maakt het de moeite waard om er een gokje op te wagen. Uiteraard is het eerste deel ook de moeite waard vanwege een RTP van 97%.

8. Secrets of Atlantis

Het thema van Secrets of Atlantis weet je eigenlijk al meteen in te pakken. Het spel ziet er prachtig uit en je duikt echt in de onderwaterwereld van Atlantis. Daarbij wist NetEnt in 2016 met vernieuwende features te komen bij deze gokkast. Dit maakte het helemaal de moeite waard om er een gokje op te wagen. Logisch want wie wil nou niet de geheimen van Atlantis gaan ontdekken. Daar komt nog eens een RTP van 97,1% bij. Dit betekent dat er echt genoeg te winnen valt bij Atlantis. De NetEnt gokkast heeft er een prima 8e plek mee veroverd.

7. Zombies

Zombies is een gokkast van NetEnt waar je haren direct van omhoog gaan staan. Het is een spannend en vooral griezelig spel van NetEnt. De Zombies hebben de wereld overgenomen en zorgen voor flink wat spanning en avontuur. Maar ze zorgen er bovenal voor dat je als speler flink wat winkansen krijgt. De kans dat je wint is 97,2%. Dit is hoog voor een gokkast. Het is dus niet zo heel gek dat Zombies een mooie 7e plek gekregen heeft in onze top 10.

6. Simsalabim

simsalabimUit de hoge hoed tover je een konijn, duiven en heel veel geld. Dit is de bedoeling van de gokkast Simsalabim van NetEnt. Een gokkast met een illusionist als thema. Droom je er altijd al van om een grote show op Broadway te hebben en de mooiste trucs uit te halen. Dit is jouw kans want je kan nu het podium betreden en een poging wagen een bedrag bij elkaar te spelen. Simsalabim heeft zelfs één van de hoogste uitbetalingspercentages op het internet. Dit maakt het helemaal de moeite waard om juist op deze slot een gokje te wagen. Het spel is goed voor een RTP van 97,5%. Een prima bedrag kan je ermee bij elkaar spelen.

5. Devils Delight

Eigenlijk is dit spel een beetje een klassieker. Het is geen vernieuwend spel, maar het hoge uitbetalingspercentage maakt natuurlijk een hoop goed. Met 97,6% weet de duivel een hoop geld bij elkaar te spelen. Ontdek zelf de duivel in je spel en waag een gokje. Met een beetje geluk weet je de duivel in je te verslaan.

4. Kings of Chicago

Het is elke keer weer een uitdaging om een nieuw spel of thema te bedenken voor een gokkast. Toch slaagt NetEnt er telkens weer opnieuw in om met een spannend thema te komen. Kings of Chicago is zeker weten de moeite waard. In de onderwereld wordt er in Chicago illegaal poker gespeeld en dit in de vorm van een gokkast. Super spannend en ook nog eens een hoog uitbetalingspercentage. Het spel kan je zelfs 97,8% opleveren. Zeker weten een spel die de moeite waard is om met echt geld op te spelen.

jungle spirit3. Jungle Spirit

Jungle Spirit ziet er niet alleen geweldig uit, maar weet je ook in te pakken met een hoog RTP. In het spel kom je prachtige 3D animaties tegen van wilde dieren in de jungle. De moeite waard dus om er een gokje op te wagen. Met een RTP van 97,8% is het spel zeker weten de moeite waad om op in te zetten. De leeuw is de heerser van het koninkrijk, maar zeker weten ook van een winnende combinatie.

2. Bob the Epic Viking Quest of the Sword of Tullemutt

Het is misschien wel de gokkast met de langste naam in het online casino. Naast de eer van de langste naam heeft het spel één van de hoogste uitbetalingspercentages op het internet. De kans dat je wint is bij dit spel vrij groot. Je winkansen zijn namelijk 98%. Dit maakt het Viking thema extra leuk om mee te spelen.

1. Blood Suckers

bloodsuckerAl jaren staat dit spel absoluut op nummer één en is het super populair. Niet vanwege het vampieren thema, maar omdat het spel met 98% bekend staat om het hoge uitbetalingspercentage. Vanwege de populariteit kwam NetEnt met Blood Suckers 2. Maar dit spel belande niet eens in onze top 10 qua uitbetalingspercentage. Dit is ook een reden waarom Blood Suckers 2 nooit zo populair geworden is als het eerste deel. Ga zelf de strijdt aan met vampieren bij deze oude gokkast van NetEnt.

[top 10]

disclaimer
€250 + 100 FS